Schutting laten plaatsen?

Schuttingbouw Oldebroek is gespecialiseerd in het zeer vakkundig plaatsen van uw houten schutting, hout-beton schutting, hekwerk of haag. Zeer vakkundig personeel kan vrijwel elk type schutting bij u thuis komen plaatsen. Door uitsluitend met vakmensen te werken en hoogwaardige producten te gebruiken, komt het eindresultaat altijd aan uw wensen tegemoet. U ontvangt daarbij 100% tevredenheidsgarantie. Valt er iets tegen, dan lossen wij het met u op!

Hout beton schuttingen

Bent u op zoek naar een robuuste schutting met een lange levensduur? Hout beton schuttingen bieden een oplossing voor rottende schuttingpalen en zijn maarliefst twee meter hoog. Dankzij de betonpalen en onderplaten heeft de hout beton schutting unieke kenmerken. De grote vraag naar dit product hangt hiermee samen. Schuttingbouw Oldebroek combineert beton met grenen, douglas en hardhout!

Hout met oog voor duurzaamheid

Alle soorten hout die zijn toegepast in de schuttingen van schuttingbouw Oldebroek, zijn voorzien van duurzaamheidskeurmerken. Zo weet u dat bossen opnieuw worden aangeplant en bij het impregneren geen milieubelastende producten zijn gebruikt. Op het hout zijn de volgende keurmerken van toepassing: PEFC, FSC, Indonesian LEGAL Wood en KOMO.

 

 

Voordelen

 >Vanaf slechts €67.50,- p.m.
 >100% tevredenheidsgarantie
 >Ontvang binnen 24 uur een offerte
> Altijd een offerte op maat
 >Schutting binnen 1 dag geplaatst
 >Meer dan 10 jaar ervaring
> Altijd 10 jaar garantie